Concept & Beleving

De Oude BROUWERIJ - beer

Feestconcept naar jouw zin

Mag het wat anders zijn? Organiseer dan zeker je familie- of bedrijfsevent in feestzaal De Oude Brouwerij. Feestsommeliers Stijn & Tijs vertaalt jouw idee in een totaalbeleving. Het authentieke kader van De Oude Brouwerij biedt tal van feestmogelijkheden.

Wat dacht je van een uitdagende foodpairing rond jouw favoriete drank? Een ambachtelijke barbecue opgediend door stoere mannen met een lederen short? Of genieten van showcooking met een lekkere Stella in de hand? Heb je zelf een gek idee?

Ons team verzorgt elk concept tot in het detail. Met eersteklas bediening. Zo wordt je feest memorabel, en feest jij relaxed mee. Helemaal volgens jouw verwachtingen.

Vertel ons je feestwens
De Oude BROUWERIJ - beer
De Oude BROUWERIJ - drink

Bruisend brunchen

Elke maand verwennen je met bubbels en ambachtelijke ontbijtkost. We passen het thema aan volgens de feestkalender. Bij het Sinterklaasfeest zet je je tanden in bereidingen met versgebakken speculaas. Op Valentijnsdag reflecteert het kaarslicht op het gezicht van je tafelgenoot. Een andere brunchbeleving per feestdag dus.

Kom zeker eens themabrunchen voor €37 p.p. (incl. bubbelaperitief) met je familie, partner of vrienden. De Oude Brouwerij houdt graag een plek voor je vrij.

Check de eventagenda
De Oude BROUWERIJ - pub

Uitgaan in de De Oude Brouwerij

De Oude Brouwerij bewijst dat de polderdorpen nog lang niet zijn ingeslapen. Je kan er vandaag het sappige brouwerij- en caféverleden herbeleven tijdens tal van hippe events.

Check de eventagenda
De Oude BROUWERIJ - pub