Kies de zaal die het beste past bij jouw feestmoment. De keuze van de zaal zal sterk bepaald worden door de grootte van de groep, de aard van het feest & het uiteindelijke doel van het evenement. Feestsommeliers Stijn & Tijs begeleiden jullie in het maken van de ideale keuze. Voor grootte groepen is een combinatie maken altijd de leukste oplossing. Start bijvoorbeeld met een aperitief in de Hoop, flanneer langs de foodstanden die in de verschillende zalen opgesteld staan & dans nadien de nacht door in de Bierfabriek.

Food & drinks worden verzorgd door ons team van enthousiaste, no-nonsens zaalpersoneel & chefs. Kies voor de juiste formule van walking dinner, zittende diners met boeiende buffetten of uitgeserveerde driegangenmenu’s, een totaalbeleving met foodstanden of een live verzorgde & ongedwongen bbq-formule? Met 5 generaties brouwersbloed levert Drankenservice Vandermolen een op-en-top drankenaanbod.

1.

De Bierfabriek

Feest tussen de biertanken in de oude industriële brouwzaal

De naam zegt het zelf. Als je terug kon keren in de tijd, stond je in deze zaal tussen de arbeiders die ambachtelijk het gerstenat maakten.

De Bierfabriek
De Hoop

2.

De Hoop

Proef de gezelligheid van een bruine kroeg in Parijs

De Hoop is genoemd naar de brouwerij in het onteigende polderdorp Oorderen, toen de haven in de jaren 60 uitbreidde. Je zit er in het voormalige café van de brouwerij.

3.

De Nederschelde

Steek je voeten onder tafel in een trendy en warm decor

De Nederschelde is genoemd naar de brouwerij uit polderdorp Wilmarsdonk, dat ook onder de sloophamer verdween toen de haven in de jaren 60 uitbreidde.

De Nederschelde